Kinderopvang voor baby’s en peuters

Vind jij niet altijd je weg in het aanbod van kinderopvang voor baby's en peuters in Evergem? Dan heb jij nog niet het online platform opvang.vlaanderen ontdekt.

In Evergem zijn er heel wat opvanginitiatieven actief. Om een duidelijk overzicht te behouden, hebben we ze allemaal gebundeld in één handige kaart. Registreer je op het platform en zoek een kinderdagverblijf dat past bij jouw baby of peuter. Doe bij jouw favoriete onthaalouder een aanvraag in enkele klikken.

IK ZOEK KINDEROPVANG

Hoeveel kost de opvang?

De prijs die je voor opvang betaalt hangt af van de opvang waar je kind verblijft. Vraag steeds na welk tarief jouw opvanglocatie toepast (vast tarief of tarief volgens inkomen). Via de website van Kind & Gezin kom je te weten welke tarieven er zoal bestaan en andere praktische weetjes.

Op zoek naar Buitenschoolse Kinderopvang, vakantieopvang of speelpleinwerking voor kinderen ouder dan 3 jaar? Dat zal je op deze pagina niet vinden. Maar hier wel!

Dienst voor onthaalouders Kleine beer

Dienst voor onthaalouders (DVO) Kleine Beer organiseert dagopvang van 0 tot 3 jarigen voordat ze naar de basisschool gaan. Verschillende onthaalouders op verschillende locaties in Evergem zijn aangesloten bij deze dienst.

We bieden als dienst aan alle kinderen de mogelijkheid om op te groeien in een hechte relatie met de onthaalouder, dat voor vele van hen een tweede thuis is. De innige relatie die het kind ervaart met zijn ouders moet steeds terug te vinden zijn in het onthaalgezin.

Dit doen we door een constante dialoog en begeleiding te voorzien voor onze kinderbegeleiders die aangesloten zijn aan de dienst voor onthaalgezinnen Kleine Beer. We werken steeds samen aan een veilige kwaliteitsvolle plek voor alle kinderen in onze opvanglocaties.

IK WIL GRAAG ONTHAALOUDER WORDEN

Lokaal loket kinderopvang

Dit loket is een neutraal informatie- en ondersteuningspunt voor iedereen die vragen heeft in verband met kinderopvang voor baby's en peuters. Ben je met alle informatie op deze pagina niet veel wijzer geworden, neem dan contact op met het loket.

Contact en openingsuren van Huis van Jef.