Coachingspraktijk Respira

Ik begeleid je bij het bewust worden van je kwaliteiten en je valkuilen. Je zal in mij een niet-oordelende coach vinden die naar jou luistert, doelgericht samen naar jouw kracht en kern. Ik wil graag luisteren naar je unieke verhaal en je verder begeleiden in je zoektocht naar jouw talenten, dromen en passies in het leven. Om zo het leven positiever te bekijken en om jezelf te kunnen zijn en voor jezelf te durven kiezen.

Als loopbaan en life coach ga ik met jou op ontdekkingstocht, soms door gewoon te luisteren met volle aandacht , maar soms ook door je uit te dagen of je te inspireren. En dit vanuit een sfeer van openheid en vertrouwen. Het gaat om jou, jij staat centraal, jij bepaalt de richting en snelheid van veranderen. Ik help je daarbij, door je díe begeleiding te geven die in jouw specifieke situatie het best passend is. Samen werken we doelgericht aan de door jou gewenste verandering in je werk of privésituatie. Geen eindeloze en ellenlange sessies, maar effectieve en resultaatgerichte coachtrajecten.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in behandeling van burn out & stressklachten. In het coachingstraject leer je beter om te gaan met moeilijke situaties of personen, je zelfvertrouwen te vergroten ... Stress heeft vaak onderliggende oorzaken, zoals onzekerheid, perfectionisme of belemmerende overtuigingen. Wil je een échte stap maken in je persoonlijke ontwikkeling en stevig in je leven en werk staan? Dan ben ik je coach.

Mijn coachingspraktijk vind je bij paramedisch centrum Believe

Doornstraat 16,

9940 Evergem

Contactgegevens

Adres
Doornstraat 16, 9940Evergem
Provincie
Oost-Vlaanderen
G
0471 877 888
E
contact@respiracoach.be
W
http://respiracoach.be
Organisatietype
Coach, loopbaancoach, stress & burnoutcoach, life coach

Contactpersoon

Van Neste Isabel

Openingsuren

Op afspraak