Kind- en jongerencoach | Laat ze blinken

Een zorgeloos, gelukkig kind met blinkende ogen is de droom van vele ouders. Jammer genoeg loopt het niet altijd zo vlot.
Een vol hoofd, een kort lontje, afzondering, jezelf kwijt raken, een laag zelfbeeld, onbegrip,… zich anders voelen en niet goed weten hoe het nu verder moet en bij wie je terecht kan. 
Dan kan laat ze blinken je helpen!
In een warme, veilige omgeving gaan we samen op weg om het zelfvertrouwen te vergroten, de weerbaarheid te versterken en veerkracht te stimuleren.
Waarom een coach?

De huidige tijd vraagt veel van kinderen/ jongeren, waardoor het voorkomt dat ze niet lekker in hun vel zitten en vastlopen. Vaak hebben volwassenen om hen heen al van alles gedaan om de moeilijkheden samen op te lossen. Soms lukt dit niet en dan kan hulp gezocht worden bij een kindercoach.

Een coach gaat uit van de eigen kracht en speelt daar op in.

Ik stimuleer de bewustwording van eigen vaardigheden en talenten en kijken vanuit daar hoe er met de coachvraag of het probleem kan worden omgegaan. Ik ben van mening dat zolang je niet op de hoogte bent van de talenten van kinderen je van hun gebreken moet afblijven.

De coaching\u202fvan Laatzeblinken is laagdrempelig en praktisch.<\/span><\/h6>\n

Samen gaan we op zoek naar wat wel lukt, waar de kracht, de talenten en positieve energie zit. Van daaruit werken we aan een aanpak of oplossing.\u202fZo bouwen we aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en veerkracht. Vanuit respect en vertrouwen in elkaar lopen we een stukje mee.<\/p>","tablet":""}},"slug":"et_pb_text"}" data-et-multi-view-load-tablet-hidden="true">

De coaching?van Laatzeblinken is laagdrempelig en praktisch.

Samen gaan we op zoek naar wat wel lukt, waar de kracht, de talenten en positieve energie zit. Van daaruit werken we aan een aanpak of oplossing.?Zo bouwen we aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en veerkracht. Vanuit respect en vertrouwen in elkaar lopen we een stukje mee.

Contactgegevens

Contactpersoon

Ryckaert Sofie

Openingsuren

Op afspraak