Kijk mee achter de schermen op Dag van de Ambachten

Op zondag 17 november zetten een heleboel erkende Belgische ambachtslieden gratis de deuren van hun atelier open voor de 13e Dag van de Ambachten. Overal in het land kan het grote publiek kennismaken met hun knowhow en passie. In Evergem zetten Klasseslager Vermeulen en Jewelbox hun deuren open.
  • Jewelbox (Kasteelstraat 4)
    Annika Ingelaere maakt handgemaakte juwelen in zilver en halfedelstenen. Sinds een jaar specialiseert ze zich ook in het emailleren. Het atelier staat open voor anderen die zelf juwelen willen creëren. Er zijn ook workshops. Op zondag 17 november ben je welkom in het atelier. Je krijgt een rondleiding in de wereld van het edelsmeden. Open van 13 tot 18 uur.
  • Klasseslager Vermeulen (Wurmstraat 6)
    "Gedreven door ambacht en passie". De grootste troef van deze slagerij is werken met vlees met een verhaal en goede herkomst. Een korte keten dus voor heerlijk en eerlijk vlees. De beenhouwer maakt zoveel mogelijk zelf. Op zondag 17 november is de winkel open en in volle productie. Je krijgt er rondleidingen, er zijn demonstraties met een hapje en een drankje.
Gepubliceerd op maandag 28 oktober 2019 9.56 u.