Win jij de Landschapswedstrijd?

Vanaf juli 2020 verwelkomt Regionaal Landschap Meetjesland vzw alle Evergemnaren. Deze vzw brengt inwoners en partners samen om natuur, landschap en erfgoed te versterken in het Meetjesland.

Regionaal Landschap Meetjesland vzw is al 20 jaar actief. In 2020 gingen ze voornamelijk aan de slag voor de inwoners van hun 9 partnergemeenten: Aalter, Assenede, Deinze, Eeklo, Kaprijke, Lievegem, Lochristi, Maldegem en Sint-Laureins.

Vanaf juli 2020 mogen ook Evergem en Zelzate zich volwaardige partners noemen van deze vzw. Dit najaar ontvang je de Landschapskrant in de bus.

Wil je advies over een poel of hoogstamboomgaard? Ben je geïnteresseerd in gesubsidieerde nestkasten of aanplantingen? Ben je op zoek naar informatie over het knotten van bomen of het natuurlijk inrichten van je paardenweide? Heb je zelf een groen idee? Aarzel niet en neem een kijkje op hun website!

Doe mee aan de Landschapswedstrijd!

Heb je een idee voor een kleinschalig project in het Meetjesland dat je op korte termijn kan uitvoeren? Wil je jouw leefomgeving versterken op vlak van natuur en landschap? Wil je dat de mensen in je buurt ook kunnen mee genieten? Doe dan mee aan de Landschapswedstrijd! Omdat Evergem dit jaar lid wordt van Regionaal Landschap Meetjesland, mag ook jij deelnemen. 

Wie kan deelnemen?

Particulieren en verenigingen wonend of gevestigd in Aalter, Assenede, Deinze, Eeklo, Evergem, Kaprijke, Lievegem, Lochristi, Maldegem, Sint-Laureins en Zelzate.

Bezorg jouw projectidee vóór 31 augustus via het wedstrijdformulier op RLM.be.

IK WIL MEER INFORMATIE

Gepubliceerd op maandag 1 juni 2020 11.25 u.