Werken in Lindenlaan, Kerkbruggestraat en Guldensporenlaan

Er staan heel wat werken op de planning. In de Lindenlaan vervangen we de rode mijnsteen van de parkings, in de Kerkbruggestraat verwijdert Fluxys een stalen koker en in de Guldensporenlaan herstellen we de voetpaden.

Lindenlaan

Op maandag 28 en dinsdag 29 januari vernieuwen we de rode mijnsteen in de Lindenlaan. Dat zijn de rode stroken langs de zijwegen van de Lindenlaan, waar je kan parkeren tussen de bomen. Tijdens de werken is parkeren niet toegelaten. De werken gebeuren wel gefaseerd. Van zodra er een stuk klaar is, kan u wel terug parkeren. Daardoor zijn de handelszaken zo goed mogelijk bereikbaar.

Fluxys verwijdert koker in Kerkbruggestraat

Van dinsdag 5 februari tot vrijdag 22 februari is de Kerkbruggestraat aan de beurt. Daar verwijdert Fluxys een stalen koker. We sluiten de weg voor het doorgaand verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen wel door. Fietsers moeten ter hoogte van de werken oversteken naar het fietspad aan de overkant. Er is een omleiding voorzien via Elslo en de laterale weg naast de R4 – Jacques Paryslaan.

Voetpaden Guldensporenlaan

Op maandag 4 februari start een aannemer met het herstellen van de voetpaden in de Guldensporenlaan. Het gaat om de voetpaden tussen huisnummers 6 en 26. De werken duren vermoedelijk een drietal weken, maar dat is afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Gepubliceerd op vrijdag 25 januari 2019 9.08 u.