Werken in Ahlhornstraat, Kroonstraat, Koperstraat en Korianderstraat

Verschillende aannemers voeren werken uit in de Ahlhornstraat, Kroonstraat, Koperstraat en Korianderstraat.

Ahlhornstraat

In de periode van maandag 11 tot vrijdag 22 september voert Fluvius werken uit in de Ahlhornstraat. Tijdens de werken is een deel van de Ahlhornstraat (vanaf de hoek met de Spoorwegstraat tot nummer 34) afgesloten voor het verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel door.


Kroonstraat

In de periode van 11 tot 22 september voert een aannemer in opdracht van Fluvius werken uit in de Kroonstraat. De aannemer is acht dagen bezig. Tijdens de werken is een deel van de Kroonstraat (stuk tussen Pastorijstraat en de Berkstraat) éénrichtingsverkeer. Dit geldt niet voor voetgangers en fietsers.

Hoe verloopt de omleiding?

  • Het verkeer komende van de Berkstraat kan doorrijden.
  • Het verkeer komende van de Pastorijstraat moet een omleiding volgen via de Pastorijstraat – Marktplein – Hospitaalstraat.

Koperstraat

Van maandag 25 tot vrijdag 29 september voert Fluvius werken uit in de Koperstraat. Tijdens de werken is de straat afgesloten voor het verkeer, uitgezonderd voor fietsers en voetgangers.

Hoe verloopt de omleiding?

  • Het verkeer komende van de Lochtingstraat rijdt om via de Lochtingstraat – Brouwerijstraat – laterale weg Doornzele Dries.
  • Het verkeer komende van Doornzele Dries rijdt om via de hoofdweg van Doornzele Dries – Brouwerijstraat - Lochtingstraat.

Korianderstraat

Van maandag 25 september tot vrijdag 6 oktober voert Fluvius werken uit ter hoogte van de hoogspanningscabine in de Korianderstraat. Tijdens de werken is de rijweg afgesloten voor alle verkeer. Dit geldt ook voor fietsers en voetgangers.

Hoe verloopt de omleiding?

Je rijdt om via Korianderstraat – Marjoleinstraat – Maagdekenstraat.

Gepubliceerd op vrijdag 8 september 2023 16.30 uur