Verkeersmaatregelen Jaarmarkt Ertvelde

Op dinsdag 24 september 2019 heeft in Ertvelde de jaarmarkt plaats. Om alle activiteiten veilig te laten verlopen worden er enkele verkeersmaatregelen genomen:

Keuring

Dit jaar vindt er een keuring voor trek- en rijpaarden en pony’s plaats. De keurbox en dieren staan in de Kuipstraat, vanaf de hoek van de Heilige Geeststraat tot aan de hoek met de Julianalaan. Het dierenvervoer wordt opgesteld in het deel van de Kuipstraat tussen de hoek met de Julianalaan en de hoek met de Frans Halslaan.

Jaarmarkt

De marktkramen staan in het Aardeken, op (een deel van) het Marktplein, in (een deel van) de Molenstraat en op de Lindenlaan (op de weg aan de kant van de wekelijkse markt en een dubbele rij op het middenvak).

Omleiding

De omleiding voor de jaarmarkt verloopt via Aardeken, Steenstraat, Hermijtstraat en Pastorijstraat naar de rotonde op het Marktplein. De inwoners van de Julianalaan, Nederlandplein, Schermerlaan, Rembrandtlaan, Joost Van De Vondellaan, Jeroen Boschlaan, Akerslootlaan en Frans Halslaan, kunnen het centrum van Ertvelde bereiken via de Kuipstraat, Benninckstraat, Stuivenbergstraat en Eeklostraat.

Gepubliceerd op donderdag 12 september 2019 13.45 u.