Atletiekclub A.S. Rieme vzw

"Wat geen verleden heeft, heeft ook geen toekomst. Wat geen wortels heeft, krijgt ook geen kruin."

Met dit citaat wordt de inzet en de verdiensten van onze ex-atleten en bestuursleden evenals de nog actieve "anciens" naar waarde geschat. Zij waren niet de beste, de snelste,.. en tal van andere adjectieven meer, maar... wij zijn dat ook niet. Toch hebben zij het clubleven beetje bij beetje opgebouwd en we hopen dat dit verder blijft bestaan.

Het zou ons te ver leiden om hier de biografie van de KONINKLIJKE ATLETIEKCLUB AS RIEME, met alle belangrijke feiten uit de meer dan 50 jaar clubleven op te noemen. Ik zal jullie dat besparen.

Wel zou ik graag even vooruitblikken: "Zonder gezelschap is geluk onmogelijk."

Om dit gezegde in praktijk te brengen, wat de verdere uitbouw van de club garandeert, doen we beroep op de medewerking van alle leden.

Wat hoort daarbij ?

  • Laat de persoonlijke aanvallen achterwege.
  • Verdedig uw standpunt, maar wees zo flexibel je aan te passen als het zinvol is.
  • Help bij het ophelderen van misverstanden.
  • En tot slot, respecteer de gemaakte afspraken.

Deze lijst is verre van volledig. Ze geeft een idee van de menta­liteit die moet heersen binnen de club, willen we deze verder laten bestaan.
Als je deze website doorbladert, zal je informatie en raadgevingen vinden die je in een minimum van tijd wegwijs maken in de atletiekwereld en meer specifiek in ons clubleven.

Als club verbinden wij er ons toe om alles in het werk te stellen om de 10 gouden IAAF Regels en de Panathlon Verklaring in de praktijk toe te passen in het belang van de sportende leden.

Moge de toekomst nog vele prettige en aangename gebeur­tenissen en ervaringen brengen.

Adres

Contact

Dauwels Gaby

Adres
Guldensporenlaan 34 , 9940Evergem (Ertvelde)
T
0499 752 001
E-mail
gabriel.dauwels@telenet.be