Spees vzw

Spees staat voor Speelpleinen Evergem, Ertvelde en Sleidinge.

Tijdens de zomermaanden zorgen we ervoor dat de kinderen uit Evergem een topzomer beleven op de speelpleinen in Evergem. Tijdens het jaar is onze VZW vooral bezig met het voorbereiden van de volgende speelpleinzomer en het organiseren van activiteiten voor onze animatoren. Ook organiseren we elk jaar een heus Speelpleinkamp.

Evergem

De locatie van speelplein Evergem is vlakbij het dorpcentrum, maar dat weerhoudt de animatoren van Evergem er niet van om zotte activiteiten te verzinnen binnen de grenzen van de ruime Gemeentelijke Basisschool Evergem.
Gedurende 4 weken is er in Evergem ook speelpleinwerking voor kinderen met een beperking.

Ertvelde

Na 2 jaar op de gemeentelijke basisschool van Wippelgem te hebben gezeten, is speelplein Ertvelde klaar om terug te keren naar zen oude locatie aan de Hoge Wal. Nu er een gloednieuw gebouw staat, kan het er dubbel en dik tegen aan!
De Hoge Wal is ook de ideale buitenlocatie voor grote fantasiespelen, bouwdorpconstructies en knotsgekke toneeltjes.

Sleidinge

De speelwerking in Sleidinge gaat door op de terreinen van de Gemeentelijke Basisschool Sleidinge.
De grote speelweide, speeltuin en overdekte speelplaatsen zorgen voor een mooie locatie voor speelplein activiteiten, van bloemetjes knutselen tot watergevechten.

Zoekt u meer informatie als ouder over de speelpleinwerking? Klik dan hier!


Speelpleinkamp


Op het speelpleinkamp staat plezier hebben centraal! Er worden bosspelen georganiseerd, er wordt ook geknutseld en gekookt, maar gewone spelletjes op een plein worden zeker niet vergeten! Ook gaan we op uitstap, en nog zo veel meer! Elke dag worden andere activiteiten gedaan. Er zijn creatieve, actieve en soms ook vuile activiteiten. Voor ieder wat wils dus!

Voor meer informatie over het speelplein kamp kunt u terrecht op https://www.spees.be/kamp!Animator worden?


Ben jij minstens 15 jaar, een echte speelvogel en heb je nog wat vrije weken in de zomervakantie die je op een leuke manier wil vullen? Schrijf je dan snel in als animator op het speelplein van Evergem, Ertvelde en/of Sleidinge via www.evergem.be/animator!

Wil je meer informatie over hoe en wat het is om een animator te zijn? Klik dan hier!

 

Wil je graag meer info over ons speelpleinkamp of over de speelpleinwerking? Stuur gerust een mailtje naar info@spees.be

Adres

Adres
Guldensporenlaan 32, 9940Ertvelde
E-mail
info@spees.be
Website
https://www.spees.be/

Voorzitter

Xander Lagrou

Secretaris

Fien Bernaerdt