Werkgroep Mecanotelie

 Beste bezoeker,

We verwelkomen U graag op deze website en danken U alvast voor Uw bezoek.

De volledige website is bereikbaar via de vroegere link of rechtstreeks via https://sites.google.com/view/werkgroep-mecanotelie

"Mecanotelie" is een neologisme (nieuw woord) sinds 1947 gebruikt voor de tak van de filatelie die zich, in het kader van de klasse "postgeschiedenis", met de ontwikkeling van de interne markt voor postdiensten, in de onderafdeling "marcofilie" (stempelkunde) bezig houdt met de studie en het verzamelen van afdrukken van frankeermachines en met postale automatisering.

Het ontwerpen van de website werd een noodzaak om, als instrument van samenwerking, op een creatieve manier deze filatelistische aspecten in woord en beeld te brengen.

Neem gerust eens de tijd om deze website te doorbladeren en aarzel niet contact op te nemen.  Alle bemerkingen en/of aanvullingen van gegevens van deze website worden in dank aanvaard.

De overname van de inhoud van alle pagina's is toegestaan, waarbij we het evenwel ten zeerste op prijs zouden stellen indien ons dan een bewijs(nummer), met bronvermelding, zou overgemaakt worden; waarvoor dank bij voorbaat.

 Adres

Contact

Van Hecke Lucien

Adres
Leenheerstraat 13 , 9940Evergem (Ertvelde)
T
09 344 97 99 en 0473 415 325