wildTgroei

WildTgroei is een gloednieuw project bedoeld voor jongeren. Het gaat van start als theater voor jongeren. We willen op termijn theaterateliers op continue basis uitbouwen rond de as Groot Evergem-Eeklo. Als eerste activiteit organiseert WildTgroei een vijfdaags atelier tijdens de zomervakantie(04-08 augustus 2014)

Wij geloven in jongeren. Rotsvast. Dus in jou, die dit leest. In jouw verhaal.

Wij geloven in jou zoals jij nu bent – kort, lang, dromer, doener, maakt niet uit - en wie jij kan worden. Wij geloven dat er mogelijkheden in jou zitten waarvan je het bestaan niet eens afwist. We willen die helpen te ontdekken en te ontwikkelen. Jouw eigen creativiteit zachtjes wakker schudden.

Wij geloven in ‘samen’. Samenspel en plezier om die bakens te verzetten. Woord en daad verenigen zich in theater, muziek, dans, ... . Wie de kracht ervan ontdekt laat ze nooit meer los. Wij willen jou er deelgenoot van maken.

Wij geloven dat de mix van jong en ouder magisch werkt. Als ze maar de kans krijgt, als wij met z’n allen tot actie over gaan. Dat doen we nu, en we zullen het blijven doen. Wij zullen leren van elkaar.

Dat geloven wij. Nee: we weten het zeker.

 

 

Adres

Contact

lode wylleman

Adres
 
Tel.
0486 332 530