De Belsongs

Kinder- en jeugdkoor ‘De Belsongs’

 In Belzele ontstond in januari 2006 onder het enthousiasme van Sonia Van de Gehuchte, het kinder- en jeugdkoor van Belzele. Nu 10 jaar later hebben we een jonge enthousiaste groep van 35 zanger die dit jaar hun 10 jarig bestaan zullen vieren met een concert op 14 februari in de kerk van Belzele.

Elke vrijdag worden leuke liedjes ingeoefend onder de muzikale begeleiding van gitariste Barbara D’Huyvetters, organist Wim Claeys en 2 jonge gitaristen Stijn en Niels. Hierbij slaat Sonia met veel ‘swung’ de maat.

Iedereen die 7 jaar (vanaf het 2de leerjaar) is of ouder is welkom in onze wekelijkse repetities van 17.30 uur tot 18.30 uur.

Iedere maand verzorgen we 1 keer de mis van Belzele op zaterdagavond om 18.00 uur. Daarnaast luisteren we nog andere vieringen op zoals huwelijksmissen, doopviering, kerstavond, …

Af en toe maken we ook een optreden zoals : een lenteconcert, een voorprogramma voor ‘goal events Zelzate’, een kerstconcertje voor de mensen in het rustoord of voor andere groeperingen, een eigen concert in onze kerk en nog zoveel meer.

Het hoogtepunt van ieder koorjaar is wel het kamp. Wij gaan voor enkele dagen op een mooie locatie slapen, spelen, zingen, eten en vooral heel veel plezier maken. Hierbij werkt het voltallige bestuur van 10 personen een programma uit om de jongeren keitoffe momenten te geven.

Dus ben je 7 jaar of ouder, heb je muzikale tintelingen, kan je elke week een uurtje vrijmaken, kom dan naar de kerk van Belzele. Van harte welkom !

Adres

Adres
 
E-mail
koen.sonia@skynet.be

Contact

Van De Gehuchte Sonia

Adres
Kuitenbergstraat 71 , 9940Evergem (Belzele)
T
09 253 76 12