Naar inhoud

EINSTEIN Atheneum Evergem

Beheer EINSTEIN

 

Het EINSTEIN Atheneum voor Talen, Wetenschappen en Kunst is een bijzonder unieke school in Evergem waar iedereen kan studeren in een omgeving vol creativiteit.

Via de specifieke invulling van het keuzegedeelte en de vrije ruimte kan je in het EINSTEIN Atheneum de taal- of wetenschappelijke richtingen combineren met een klein pakket artistieke of creatieve vakken. Je kan echter ook aan de slag als jonge wetenschapper via ons STEAM-project.  

Wij hebben in de eerste graad A-stroom niet alleen de richtingen Latijn en Wetenschappen-STEAM voor jou in petto, maar ook de unieke studierichtingen Drama, Muziek, Musical en Dans. Deze laatsten geven je rechtstreeks toegang tot het MUDA Atheneum (KSO) op dezelfde campus. 

In dezelfde sfeer van leren en creëren ontwikkel je verder je talenten in de richtingen Humane Wetenschappen, Wetenschappen of Latijn vanaf de tweede graad ASO, waarbij aanvullende vakken als Kunstbeschouwing, Muziek, Woordkunst, Musical, Dans, maar ook STEAM en Talen kunnen gekozen worden.

Deze lijn trekken we door in onze derde graad ASO waar je naast de klassieke richtingen in de polen Talen, Wetenschappen, Wiskunde en Humane Wetenschappen kan kiezen voor aanvullende seminaries rond kunst, wetenschappen en talen. 

 

Contact

Terryn Albrecht
Hofbilkstraat 21
9940 Evergem
tel. 09 225 74 45