Vakantiewerking en sportkampen: inschrijven en annuleren

Van maandag 1 tot vrijdag 5 november is het herfstvakantie. Dan kunnen kinderen deelnemen aan sportkampen of naar de vakantiewerking. Voor sportkampen kan je nu al inschrijven, voor vakantiewerking vanaf 28 september om 12 uur.

Sportkampen

Je kan kiezen uit diverse sportkampen, ook voor de allerkleinsten. Enerzijds zijn er algemene kampen met omnisport, tik- en klimspelletjes. Anderzijds zijn er kampen met verschillende balsporten. Zo brengen kinderen sportief de vakantie door en leren nieuwe vriendjes kennen.

Inschrijven kan via evergem.be/jef of Evergem Info T 09 216 05 00.

Voor en na de kampen is er ook opvang voorzien. Duid dit aan bij ‘extra opties’ bij de inschrijving.

  • Voor sportkampen in Sportcentrum Hoge Wal kunnen kinderen aansluiten bij de vakantiewerking in Huis van Jef
    • tot 8.45 en vanaf 16.15 uur voor sportkampen van een hele dag
    • voor opvang na sportkampen van een halve dag moet je afzonderlijk inschrijven – zie ‘Vakantiewerking’ hieronder.
  • Voor sportkampen in Sporthal Evergem-Centrum sluiten de kinderen aan bij de opvang in Gemeentelijke Basisschool Evergem.
    • tot 8.45 en vanaf 16.15 uur voor sportkampen van een hele dag
    • voor opvang na sportkampen van een halve dag moet je afzonderlijk inschrijven – zie ‘Vakantiewerking’ hieronder.

Vakantiewerking (opvang)

Kinderen en jongeren van 3 tot 14 jaar kunnen van woensdag 3 tot vrijdag 5 november naar de vakantiewerking in Gemeentelijke Basisschool Evergem (Reibroekstraat 2/A), Gemeentelijke Basisschool Sleidinge (Sleidinge-Dorp 142- ingang via Kerkstraat) en Huis van Jef (Guldensporenlaan 32).

Je kan de kinderen brengen tussen 7 en 10 uur. Van 10 tot 12 uur is er een speelblok, dan zijn er activiteiten en kan je je kind niet brengen of halen. Van 12 tot 13.30 kan je je kind afhalen of brengen. Van 13.30 tot 16 uur is er opnieuw een speelblok en tussen 16 en 18 uur kunnen de kinderen opgehaald worden.

Alle info vind je op evergem.be/kinderopvang of via Evergem Info, T 09 216 05 00.

Annuleren

Als je kind ingeschreven is, maar toch niet kan komen, dan moet je annuleren. Dat kan tot de vrijdag om 12 uur vóór de week waarvoor je reserveerde. Je annulering moet schriftelijk geregistreerd zijn, dat kan via evergem.be/kinderopvang (annuleer vakantiewerking).

Doe je dat niet, of heb je geen geldig doktersattest, dan betaal je een boete.

Activiteiten buiten de vakantie

Ook buiten de schoolvakanties valt er opnieuw heel wat te beleven, zowel voor de sportievelingen als voor kinderen die graag de rust opzoeken.
Je vindt het volledige overzicht in de kalender op evergem.be/jef of haal Jef-magazine in het administratief centrum, bibliotheek, sporthal of Huis van Jef.

Op de planning in november

Gepubliceerd op donderdag 23 september 2021 15 u.