Doe mee met Tournée Minérale

Tournée Minérale is terug. Na de nieuwjaarsrecepties is februari de ideale maand om geen alcohol te drinken. Daar zijn goede redenen voor! Zo voel je je gegarandeerd beter, frisser en energieker. Ga de uitdaging aan en ontdek dat je geen alcohol nodig hebt om je te amuseren!

Voel je vrij

De focus van Tournée Minérale ligt dit jaar op je vrij voelen. Vrij van een kater met een verloren dag tot gevolg. Vrij van sociale druk om te drinken. Vrij om tijdens de rest van het jaar op een doordachte manier zélf te bepalen wanneer je wel of niet een glas drinkt.

Dankzij het grote aanbod aan alcoholvrije dranken in de supermarkten en horeca kan je zoveel lekkers zonder alcohol drinken. Zo zijn er opnieuw heel wat Minérale bars die inzetten op een goed alcoholvrij aanbod.

Voel je beter en energieker

Veel deelnemers voelen zich een pak beter in hun vel na een maand zonder alcohol. Een februari zonder alcohol is even warm en gezellig. Je hebt meer energie, betere slaap en een algemeen frisser gevoel.

Ga dus de uitdaging aan, en ontdek dat je geen alcohol nodig hebt om je te amuseren!

Op je gezondheid!

Editie 2024: Tournée Minérale checkt feiten

Tv-presentatrice Cath Luyten trekt de straat op en vraagt mensen naar de effecten van alcohol op hun gezondheid, slaap, seksleven en welbevinden. Vervolgens factchecken we met experten of mensen hun beweringen over alcohol juist of fout zijn. 

Ben je benieuwd? Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief, de sociale media en via Tournée Minérale

Gepubliceerd op woensdag 17 januari 2024 0 uur