Doe mee aan de Techniekacademie!

Op woensdag 16 september start voor het derde jaar op rij de Techniekacademie in Evergem. In een echt technologielab steken kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar heel wat op tijdens 12 verschillende workshops op woensdagnamiddag.

Twee groepen van maximum 20 kinderen worden tijdens de workshops ondergedompeld in technische topics rond chemie, hout, metaal/kunststof, elektriciteit, elektronica en informatica/robotica. Er is ook een bezoek gepland bij een technisch bedrijf in Evergem.

De volledige reeks bestaat uit 11 workshops en 1 bedrijfsbezoek op woensdagnamiddag. De workshops vinden plaats in Huis van Jef (Guldensporenlaan 32) van 13.30 tot 15.30 uur of van 16 tot 18 uur. Deelnemen kost 50 euro (via een fiscaal attest recupereer je 45 procent van het inschrijvingsgeld). Materiaal en verzekering is inbegrepen in de prijs. Het tweede kind van hetzelfde gezin moet slechts 45 euro betalen.

Deze workshops gaan door, rekeninghoudend met de op dat moment geldende coronamaatregelen. Je wordt tijdig op de hoogte gebracht van eventuele veranderingen.

BEKIJK DE WORKSHOPS

Neem een kijkje in de kalender en schrijf je snel in! De plaatsen zijn beperkt. 

INSCHRIJVEN

In samenwerking met Hogeschool VIVES.

Gepubliceerd op donderdag 11 juni 2020 0 u.