Start ticketverkoop voor Vrienden van Stroming

Op dinsdag 25 augustus om 18 uur start de online ticketverkoop van het cultuurcentrum. Enkel houders van een Vriendenpas kunnen dan tickets bestellen. De losse ticketverkoop start een week later. De medewerkers van het cultuurcentrum hebben een coronaproof programma samengesteld.

Meer film en aangepaste voorstellingen

In deze vreemde coronatijden ziet het programma 2020-2021 er helemaal anders uit dan verwacht. Verschillende voorstellingen werden geannuleerd of uitgesteld naar een latere datum.
De medewerkers van het cultuurcentrum stelden een coronaproof programma samen waarbij ingezet wordt op meer film en haalbare voorstellingen rekening houdend met het beperkt aantal toegelaten toeschouwers.

BEKIJK HET CULTUURPROGRAMMA

Praktisch

  • Op dinsdag 25 augustus om 18 uur start de ticketverkoop voor Vrienden van Stroming. Je bestelt je vriendenpas samen met je tickets.
  • Eén week later, op dinsdag 1 september om 18 uur start de losse ticketverkoop. Vanaf 1 september kan je ook voor het familieprogramma reserveren.

Voorlopig staan enkel de voorstellingen en films van dit najaar in verkoop. De ticket van de voorstellingen in 2021 worden later verkocht.

Opgelet! Voorstellingen, data en uren kunnen door de steeds veranderde coronamaatregelen nog wijzigen. Hou de nieuwsbrief en de website in de gaten voor de laatste updates.

Gepubliceerd op woensdag 29 juli 2020 15.33 u.