Groepsaankoop spouwmuurisolatie en hoogrendementsglas

Wil jij besparen op je energiefactuur en het comfortgevoel van je woning verhogen? Dan kan je meedoen met de groepsaankoop de intercommunale Veneco, in samenwerking met energiecoöperatie Energent en Woonwijzer Meetjesland.

Hoe gaan de groepsaankopen in zijn werk?

Na jouw inschrijving komt een expert thuis bij je langs, om de spouwmuur te controleren of de beglazing op te meten. Vervolgens ontvang je een vrijblijvende offerte op maat van jouw wensen en beslis je zelf of je de werken al dan niet laat uitvoeren.

Kies je ervoor om de werken te laten uitvoeren dan zorgt EnerGent voor werfopvolging en begeleiding bij de premieaanvraag. Je kan alles zonder zorgen uit handen geven. Bovendien maak je momenteel aanspraak op een verhoogde premie via fluvius, voor spouwmuurisolatie is dit 5 euro/m², voor hoogrendementsglas 16 euro/m².

Aan het einde van het traject krijg je als deelnemer van de groepsaankoop een gratis screening van je volledige woning door een energie-adviseur van EnerGent of Woonwijzer Meetjesland. Zo krijg je geheel vrijblijvend een beeld over andere interessante energiebesparende maatregelen voor jouw woning. 

Ik ben overtuigd

INSCHRIJVEN SPOUWMUURISOLATIE

INSCHRIJVEN HOOGRENDEMENTSGLAS

Digitale infomomenten spouwmuurisolatie

  • Spouwmuurisolaite - 14 oktober om 19.30 uur 
  • Hoogrendementsglas - 26 oktober om 19.30 uur
  • inschrijven kan via groepsaankoop@veneco.be
    enkele dagen voordien ontvang je een deelnamelink

Energieloket Evergem

TIP

In oktober zijn er ook gratis Energiefit-sessies

Gepubliceerd op maandag 13 september 2021 0 u.