Schoolvoorstelling: Ultima Thule & Une Trubi - Saperlipopette - derde en vierde leerjaar

Maximum 250 leerlingen.

Een oude man is zijn vrouw verloren en voelt zich eenzaam. De dagen hebben voor hem geen kleur meer, hij heeft geen vooruitzichten meer. Zijn leven is zwart-wit-grijs. Hij leeft in het verleden. Tot er op een dag een meisje in zijn wereld komt. Ze leert hem uit het verleden los te komen, het heden te aanvaarden en daarin verder te leven. Ze leert hem terug kleur te zien. Ramen en deuren open te gooien. Een nieuw avontuur aan te gaan. Met alle herinneringen aan zijn vrouw in zijn hart.

Door de wonderlijke ontmoeting met het meisje wordt de grijze wereld van een oude man beetje bij beetje terug gevuld met kleur. 'Saperlipopette' gaat over gisteren en vandaag maar vooral over de magie en de kracht van een niet alledaagse ontmoeting.

Gerenommeerd figurentheatergezelschap Ultima Thule maakte deze ontroerende voorstelling samen met het Brussels figurentheatercollectief Une Tribu.

Duur

55 minuten - geen pauze.

Bezetting

Noémie Vincart, Thaïs Scholiers, Anke Somers (spel), Sven Ronsijn (regie, concept), Laura Deriemaeker (regie-assistentie, dramaturgie)

 

www.ultima-thule.be

 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00

Waar

Organisatie

Cultuurcentrum Evergem