Samen sporten is leuker

Bewegen of sporten aangenamer als je dat samen kan doen. Vooral wandelen, fitness, pilates, krachttraining, fietsen, lopen, zwemmen… Vanaf 16 januari kan je je registreren samen met je sportbuddy en wie weet vallen jullie in de prijzen!

REGISTREER JE MET JE SPORTBUDDY (vanaf 16 januari)

Een maatje motiveert je om te gaan bewegen (op verplaatsing) of om de oefeningen of sessies langer vol te houden. Bewegen met twee of meer is gewoon aangenamer. Je kan je hart luchten tijdens een wandeling, over koetjes en kalfjes praten tijdens het lopen. Zo vergeet je soms dat je aan het sporten bent. Als je niet veel zin hebt om je huis te verlaten na een lange werkdag, of om de kou te trotseren, dan kan je sportbuddy je motivator zijn om toch te gaan.

Sport Vlaanderen start vanaf 16 januari een sportbuddy- actie. Zoek een sportmaatje en daag elkaar uit om samen te beginnen of te blijven sporten. Als je je registreert, ontvang je 8 weken lang een nieuwsbrief met tips en tricks om vol te houden. Er is ook elke week een win-actie met leuke, sportieve prijzen.

Onze sportmedewerkers en de gangmakers van Evergem Sport! Vzw bieden wekelijks een gevarieerd sportprogramma aan. Van aquafitness tot pilates en zwemmen. Deelnemen doe je met een Evergem Sport! kaart.

BEKIJK HET EVERGEMS SPORTAANBOD

Gepubliceerd op vrijdag 13 januari 2023 0 uur