Peter Hens - Rookie Comedy

Voor iedereen vanaf 10 jaar

De leefwereld van jongeren, voer genoeg voor een comedyvoorstelling! Peter speelt de ziel uit zijn lijf en de pannen van het dak om zijn publiek voor hem te winnen.

Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits. Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.

‘Rookie Comedy’ brengt comedy op maat van tieners. Doorspekt met humor uit herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit ‘Ik mag zijn zusje niet meer slaan’ en de opvolger ‘Ik mag mijn broertje niet meer slaan’.

Peter Hens is bekend van ‘Voor de Leeuwen’ op één, leerkracht van opleiding en deed jarenlang (podium)ervaring op als (jongeren)entertainer.

Duur

60 minuten - geen pauze

 

www.rookiecomedy.be 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Vriendenprijs: 5 euro (-26 jaar)

Waar

Inschrijven

Organisatie

Cultuurcentrum Evergem