Repair Café opnieuw van start

Na een lange coronastilte gaat het Repair Café opnieuw aan de slag. De vrijwilligers ontvangen je graag op zaterdag 18 september, van 9 tot 12 uur in Gemeentelijke Basisschool Wippelgem.

In het Repair Café kan je terecht met kapotte draagbare elektrische apparaten (huishoudtoestellen, gereedschap en andere), tuinmateriaal, textiel, speelgoed en houten materialen, fietsen enzovoort. Wist je dat Repair Café Evergem ook een horloge-, meubel- én schoenmaker heeft? Dat is uniek. Bovendien is er ook een afdeling smidse en speelgoed.

Tijdens elk Repair Café herstellen de vrijwilligers ongeveer de helft tot tweederde van de kapotte voorwerpen. De elektrische apparaten zijn het populairst.

Omdat we op zaterdag 18 september heel wat volk verwachten, kunnen de vrijwilligers maar één stuk per persoon herstellen. Zo komt iedereen aan de beurt.

Het volgende Repair Café vindt plaats op zaterdag 27 november, van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur in Basisschool De Regenboog (Ertvelde).

Herstellers gezocht

Wil je graag een handje toesteken? Vind je het leuk om je kennis te delen? Ben jij een handige Harry of Henriette? Repair Café Evergem is steeds op zoek naar herstellers.

IK WIL MEEHELPEN

Gepubliceerd op vrijdag 10 september 2021 16.32 u.