Ondernemers, registreer je als aanvaardpunt Warm Evergem bon

Vele Evergemse ondernemers zijn zwaar getroffen door de coronacrisis. De gemeente investeert daarom 400.000 euro in een ‘Warm Evergem bon’ voor inwoners en ondernemers. We bereiden de bedeling van voor tegen de zomer. Wie wil kan de bon schenken aan iemand die hem harder nodig heeft.

Nauwe samenwerking met de Adviesraad Lokale Economie

Enkele jaren geleden lanceerde de Adviesraad Lokale Economie de E-bon, een bon die je kan gebruiken in Evergemse handelszaken. Met haar expertise ondersteunt de adviesraad de gemeente bij de administratieve afhandeling van de Warm Evergem bon.

Registreer je als aanvaardpunt

Wil je graag dat gezinnen of ondernemers hun 'Warm Evergem bon' in jouw handelszaak besteden? Registreer je dan als aanvaardpunt of contacteer Evergem Info.

Je hebt twee mogelijkheden

DE E-BON EN DE WARM EVERGEM BON AANVAARDEN


ENKEL DE WARM EVERGEM BON AANVAARDEN

Promotie en administratie

  • Jouw onderneming komt in het overzicht van aanvaardpunten van de Warm Evergem bon. Je ontvang per post nog je een sticker ‘Wij aanvaarden hier de Warm Evergem bon’, die je in je handelszaak kan ophangen. Je krijgt ook een digitale versie voor op je website of sociale media.

  • Het secretariaat van de E-bon volgt de administratieve afhandeling nauwgezet op en garandeert een vlotte uitbetaling van de Warm Evergem bonnen.
    Ondernemers die nu al de E-bon aanvaarden, zijn automatisch geregistreerd om de Warm Evergem bon te aanvaarden.

#WARMEVERGEM

Gepubliceerd op vrijdag 19 juni 2020 12 u.