#Regiokracht: tot 12.000 euro steun voor jouw lokaal initiatief

Heeft je wijk nood aan een groene ontmoetingsplek? Wil je vzw activiteiten organiseren voor kwetsbare jongeren? Droomt je sportvereniging van een G-sportwerking? Geef je idee voor woensdag 8 november door aan #Regiokracht en wie weet krijg je dan een financieel duwtje in de rug.

Crowdfunding

Streekfonds Oost-Vlaanderen ondersteunt samen met heel wat gemotiveerde mensen en organisaties uit de regio jaarlijks verschillende lokale initiatieven. De geselecteerde projecten krijgen begeleiding om via een crowdfunding de helft van de benodigde middelen in te zamelen. Streekfonds Oost-Vlaanderen verdubbelt daarna het opgehaalde bedrag, met maximaal 6.000 euro.

Je lokaal project moet mensen met elkaar en met de leefomgeving verbinden. Als initiatiefnemer sta je straks klaar om de handen uit de mouwen te steken en je idee concreet uit te voeren.

Vier Evergemse projecten kregen al geld

De voorbije twee jaar kregen deze Evergemse organisaties al geld via het streekfonds: Gooikenshoeve vzw, Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge, Sociale Kruidenier Evergem en de speeltuin aan de de molen van Wippelgem.

GEEF JE IDEE DOOR

Gepubliceerd op maandag 11 september 2023 13.30 uur