PROP creativexperience

1983: Je komt thuis van school, je gaat naar de muziekkamer en je ziet daar een zelfgebouwd discobarmeubel staan met daarop 3 gekleurde peertjes die gecontroleerd staan te knipperen op de maat van de muziek. Eén platenspeler, een versterker van 2x15 watt, twee boxen en een gele pinkdoos... "Hier jongen, da's uwen eersten discobar." - Dat doet iets met een kerel van 5 jaar. 

Na enkele jaren begin je zelf creatief te denken hoe je van een oude stofzuiger een lichteffect kan maken. Even later kleurt een 4-kanaals looplicht de feestvierders op de dansvloer. Gepassioneerd door de technische kant van de muziekwereld ontstaat in die periode de goesting om met licht en geluid bezig te zijn, om dingen te bouwen. Je gaat niet voor groots, maar je wil alles tot in de puntjes afgewerkt. Als je dan nog de kans krijgt om samen te werken met mensen die dezelfde passie delen, dan gebeurt er iets moois: je ziet dansende mensen, je hoort lachende kinderen, je krijgt dankbaarheid, applaus, ... 

Enkele decennia later ontstaat PROP, een bedrijf dat graag zijn creatieve ervaring met je deelt en inzet op stijl en kwaliteit.

Contactgegevens

Adres
Trilkouter 41 bus c, 9940Evergem
G
0475 67 85 10
E
info@propce.com
W
www.propce.com
Organisatietype
rekwisieten - PA - livebands - kinderanimatie - photobooth

Contactpersoon

Wulgaert Ruben

Openingsuren

Op afspraak