Naar inhoud

Zie ook

Sportieve school - Olympische sportpas

Medaille
  • Tijdens de schooluren kunnen duizenden leerlingen van Evergemse scholen genieten van sportklassen en -dagen.
  • Buiten de schooluren is er ook een uitgebreid sportprogramma met schooltornooien, sportkampen en woensdagnamiddagsport.
    Dit aanbod valt onder de noemer 'Sportieve school'.

Sportieve school

De actie 'Sportieve school' wil kinderen aanzetten tot een gezonde, levenslange sportbeleving. Bij de organisatie van deze activiteiten kan de Dienst Sport rekenen op helpende handen van de gangmakers van Evergem Sport! vzw en op enkele Evergemse sportclubs. Uiteraard dragen de scholen en de (turn)leerkrachten hun steentje bij.

Scholen die aan minimum 6 activiteiten deelnemen krijgen de titel 'Sportieve school' en ontvangen een waardebon van Evergem Sport! vzw om sportmateriaal te kopen. 

Sportieve school omvat volgende activiteiten:

Olympische Sportpas

Leerlingen die aan de activiteiten van de ‘Sportieve School’ deelnemen, ontvangen een stempel op hun Olympische Sportpas. Aan het einde van het schooljaar krijgen ze bij 7, 6 of 5 deelgenomen activiteiten een gouden, zilveren of bronzen medaille.

Info

Sport

Sportcentrum Hoge Wal
Guldensporenlaan 34, 9940 Evergem

Tel:  09 218 58 09
E-mail

Administratie open van maandag tot vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur, op dinsdag ook van 14 tot 19.30 uur en op woensdag ook van 14 tot 16.30 uur.

Sluitingsdagen gemeentediensten

Gemeenteplan