Naar inhoud

Evergem Sport! -kaart

Sporten

Om aan activiteiten van de Dienst Sport en Evergem Sport! vzw deel te nemen, heb je een Evergem Sport!-kaart nodig. Voor de activiteiten in het zwembad heb je deze enkel nodig voor aquafitness en (baantjes)zwemmen voor vrouwen op woensdagvoormiddag en donderdagavond.

Met de Evergem Sport!- kaart kan je deelnemen aan de verschillende wekelijkse activiteiten georganiseerd door de Sportdienst in samenwerking met Evergem Sport! vzw.

  • 18 euro / 15 euro voor 55+
  • De kaart is te koop in de sporthallen of vlak voor de activiteit
  • Verzekering inbegrepen
  • 2 jaar geldig en goed voor 10 stempels


Stempels

  • Aerobic, aerobic-fatburning, aquafitness, Core stability/BBB, Yoga, Tacoyo en Tai Chi kosten 2 stempels.
  • Fietsen op donderdagnamiddag kost een halve stempel.
  • Alle andere activiteiten met een Evergem Sport!- kaart kosten 1 stempel: badminton, badminton 50+, (baantjes)zwemmen voor vrouwen, conditiegym, conditiegym 50+, fietsdagtochten, joggen voor beginners, seniorobics, dans 50+.

 

Tussenkomst mutualiteiten

De mutualiteit betaalt een deel van je lid- of inschrijvingsgeld terug. Ga langs bij je mutualiteit of print een aanvraagformulier af van hun website. Wanneer je een Evergem Sport!-kaart of zwemabonnement aankoopt, kan je zo'n mutualiteitsattest afgeven en laten invullen bij de Dienst Sport


Getrouwheidskaart

Wanneer je Evergem Sport!-kaart vol is, of per deelname aan een vierdezaterdagwandeling, krijg je een stempel op je Getrouwheidskaart. Als deze kaart vol is, kan je ze omruilen voor een handdoek van Evergem Sport! vzw.

Info

Sport

Sportcentrum Hoge Wal
Guldensporenlaan 34, 9940 Evergem

Tel:  09 218 58 09
E-mail

Administratie open van maandag tot vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur, op dinsdag ook van 14 tot 19.30 uur en op woensdag ook van 14 tot 16.30 uur.

Sluitingsdagen gemeentediensten

Gemeenteplan