Opnieuw whatsappen met Evergem Info

Heb je een vraag voor de gemeente? Dan kan je ook een berichtje sturen via WhatsApp. De medewerkers van Evergem Info geven je een antwoord tijdens de openingsuren. Voeg het telefoonnummer T 09 216 05 00 toe aan je adresboek. Je kan hen ook bellen via dat nummer.

Terug van weggeweest

In 2017 was onze gemeente als één van de eerste Vlaamse gemeenten actief op dit platform. Door een beleidskeuze van Meta, het moederbedrijf van WhatsApp, moesten we dit eind 2019 stopzetten. We zijn nu terug, met een nieuw nummer: T 09 216 05 00. Het vorige nummer kan je niet meer gebruiken.

Ook chatten via Google en Google Maps

De medewerkers van Evergem Info zijn actief op verschillende socialemediakanalen. Ze beantwoorden je meldingen en vragen via Facebook, Twitter en Instagram. Ook via de chatknoppen in Google en Google Maps. Als je op deze website op de knop 'Chat met ons!' klikt, krijg je hen ook aan de lijn.

Evergem Info?

Evergem Info is het centraal contactpunt van gemeente Evergem. Je wordt vanuit dit centraal punt bediend via telefoon, chat en sociale media. 14 onthaalmedewerkers geven je informatie of verwijzen je door. Daarnaast word je ook geholpen aan de infopunten op diverse locaties. Voor de meeste producten maak je vooraf een afspraak.

Gepubliceerd op dinsdag 17 mei 2022 8.30 u.