Naar inhoud

Jeugd woont binnenkort in Huis van Jef

Rad van Fortuin-bord met de zin 'Huis van Jef'
Op donderdagavond 4 januari onthulde gemeente Evergem via Facebook Live de naam van de nieuwbouw aan Hoge Wal. Het gebouw heet voortaan ‘Huis van Jef’. Genoemd naar de trotse bewoner: Jef, de mascotte van de Evergemse jeugd.

In ware Rad van Fortuin-stijl kwam de nieuwe naam letter voor letter tevoorschijn op de Facebookpagina.

In Huis van Jef is er plaats voor de speelpleinwerking en de vakantieopvang. Ook de Dienst Jeugd en Onthaalouders Kleine Beer krijgen er hun plek. Jefs nieuwe woonst heeft een ruime tuin en er is een overdekte buitenspeelruimte.

De bedoeling van dit nieuwe gebouw is om het vrijetijdsaanbod beter op elkaar af te stemmen. Op die manier is een combinatie van het vrijetijdsaanbod beter mogelijk op dezelfde locatie. De diensten verhuizen nog voor de zomervakantie van Kluizen naar hun nieuwe stek.

Jef! is het figuurtje dat symbool staat voor sport, spel, ontdekking en avontuur voor kinderen en jongeren tot 14 jaar. Alle kleuters en leerlingen van alle basisscholen in Evergem ontvangen het magazine Jef! via de school. Een overzicht van alle activiteiten, gebundeld per leeftijdscategorie. Extra exemplaren vind je in de infozuilen in gemeentelijke gebouwen.

www.evergem.be/jef 

Datum: dinsdag 02 januari 2018
Nieuwsoverzicht Aanraden

Info

Jeugd

Kluizendorpstraat 80, 9940 Evergem

Tel:  09 218 81 71
E-mail

Maandag tot vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur, op dinsdag ook van 14 tot 19.30 uur, op woensdag ook van 14 tot 16.30 uur.

Sluitingsdagen gemeentediensten

Gemeenteplan