Naar inhoud

Opnieuw twee topfilms in Cinema Westside

Boek nu al je zitje

Paddington 2
In april serveert Cinema Westside twee topfilms waarvoor je nu al je zitje kan reserveren: Paddington 2 en Murder on the Orient Express.

Paddington 2

Voor de kleinsten is er de vervolgfilm van de wereldwijde kaskraker Paddington. Het lieve beertje is gelukkig gesetteld met de familie Brown in Windsor Gardens. Paddington ontdekt er in een antiekshop een uniek pop-upboek. Het boek wordt gestolen, Paddington en de familie Brown proberen de dief te ontmaskeren.

Murder on the Orient Express

Een andere kaskraker ‘Murder on the Orient Express’, werd in een nieuw kleedje gestoken. De film is gebaseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie en vertelt het verhaal van dertien vreemden gestrand in een trein, in een situatie waarin iedereen een verdachte kan zijn. Voor één man is het een race tegen de klok om de puzzel op te lossen, voordat de dader weer toeslaat.
Je ziet onder andere deze topcast: Kenneth Branagh, Johhny Dep, Penelope Cruz, Michelle Pfeiffer, Willem Dafoe, Judi Dench, Daisy Ridley e.a.

Cinema Westside projecteert wekelijks een film op dinsdag en twee keer per seizoen ook een familiefilm op zondag. Op 17 april is er ook de maandelijkse film van Film Fest Gent On Tour. De titel van deze film is ongeveer een maand vooraf gekend.

Het volledige filmprogramma vind je op www.cinemawestside.be

Datum: vrijdag 22 december 2017
Nieuwsoverzicht Aanraden

Info

Cultuurcentrum Evergem

Weststraat 31, 9940 Evergem (Sleidinge)

Tel:  09 358 51 00
E-mail

maandag tot vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur

Sluitingsdagen gemeentediensten

Gemeenteplan