Naar inhoud

Johan Van Steenberge is Evergems sportman aller tijden

Bravo aan alle sportievelingen

Frank, Katrien, Roland en Johan
Tijdens de jaarlijkse kampioenenhulde werd ook de Evergemse sportman-sportvrouw aller tijden verkozen. De eervolle titel gaat naar zwemmer Johan Van Steenberge. Ook een dikke proficiat aan de andere genomineerden en alle sportkampioenen voor hun bijzondere sportprestaties!

Bravo aan alle kampioenen

De huldiging vindt plaats tijdens een mooie show waar sportievelingen het beste van zichzelf geven. Deze sportieve Evergemnaren stellen we graag in de spotlights:

  • Jeanine Criel - erediploma voor haar inzet als vrijwilliger bij sportevenementen, bij voetbalclubs, maar voornamelijk bij het krulbollen
  • Daniël Raes - erediploma voor zijn inzet en engagement als gangmaker bij Evergem Sport! vzw
  • Léontine De Schepper - erediploma als medestichter van Omnisport Wippelgem, fitnesstrainingen en actieve inzet voor sportbeoefening in Evergem
  • Dirk Van Geele - postuum erediploma voor zijn inzet bij KFC Evergem en als erkentelijkheid naar zijn familie. Dirk overleed in december bij een ongeval. 
  • Sterre Van Assel - jeugdsportlaureaat voor haar prachtige prestaties als judoka
  • Maurice Van Speybroeck - sportlaureaat 2017 voor zijn bijzondere prestaties in duathlon
  • Rita De Leenheer - troffee voor sportverdienste voor haar prestaties in ritmische gymnastiek, ze werd 5 jaar na elkaar (1976 - 1980) Belgisch kampioen en nam 3 keer deel aan wereldkampioenschappen.

Evergemse Sportman/vrouw aller tijden

De 4 kanshebbers voor de eervolle titel 'Evergemse sportman/vrouw aller tijden' waren Frank Hoste (wielrenner), Roland Ingels (voetballer), Katrien Pauwels (kunstschaatser) en Johan Van Steenberge (zwemmer). 

Meer dan 550 mensen stemden via stemformulieren in gemeentelijke gebouwen, via het Digitaal loket op de website en via Facebook en Instagram

Fotoalbum: Kampioenenhulde - sportshow met verkiezing en huldiging

Datum: dinsdag 13 februari 2018
Nieuwsoverzicht Aanraden

Info

Sport

Sportcentrum Hoge Wal
Guldensporenlaan 34, 9940 Evergem

Tel:  09 218 58 09
E-mail

Administratie open van maandag tot vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur, op dinsdag ook van 14 tot 19.30 uur en op woensdag ook van 14 tot 16.30 uur.

Sluitingsdagen gemeentediensten

Gemeenteplan