Naar inhoud

Mega Jef 2018

Activiteiten van januari tot en met augustus

Jef!
Vijf maal per jaar ontvangen Evergemse kinderen en jongeren tot 14 jaar het magazine Jef. Het wordt verdeeld via de scholen en alle kinderen krijgen een exemplaar mee naar huis.

Om je als ouder vlotter te laten plannen en reserveren ontvang je bij het begin van het jaar een extra dikke uitgave van Jef, de Mega Jef. Hierin staan alle gemeentelijke activiteiten voor de periode van januari tot en met augustus, netjes opgedeeld per schoolvakantie en per geboortejaar. Via symbooltjes word je vlot wegwijs gemaakt in de verschillende rubrieken: sport, knutselen, koken, op stap...

Je vindt middenin het magazine ook een handige uitneemkalender met een kort overzicht van alle activiteiten per vakantie. Je kan hem ophangen aan de koelkast of het prikbord. Zo weet je altijd wat er te doen is.

Meer Jef

Enkele weken voor de paas-, zomer-, herfst- en kerstvakantie ontvang je nog een kleinere editie van Jef met info over de activiteiten die in het najaar plaatsvinden, met extra info over eerder aangekondigde activiteiten en leuke weetjes.

Op zoek naar leuke activiteiten? Je vindt zeker nog iets in Jef. Zowat alle activiteiten kan je reserveren via www.evergem.be/vrijetijdsloket

Mega Jef 2018 (januari-augustus) 

Datum: maandag 15 januari 2018
Nieuwsoverzicht Aanraden

Info

Communicatie

Administratief Centrum Gemeentehuis
Fortune De Kokerlaan 11, 9940 Evergem

Tel:  09 216 05 90 | Whatsapp 0476 504 666
E-mail

Van maandag tot vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur, op dinsdag ook van 14 tot 19.30 uur en op woensdag ook van 14 tot 16.30 uur.

Sluitingsdagen gemeentediensten

Gemeenteplan