Betaal minder voor groene stroom via een groepsaankoop

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de tiende groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Inschrijven

Wil jij meedoen met deze groepsaankoop? Schrijf je dan vóór dinsdag 2 februari 2021 in. Inschrijven kan vanaf maandag 23 november. Het is gratis en volledig vrijblijvend. 

Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant? Dan accepteer je het aanbod tot en met 30 april 2021. De Provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

INSCHRIJVEN

Hulp nodig bij je inschrijving? Dan kan je terecht bij het Energieloket. Neem telefonisch contact op via T 080 06 06 01 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of mail naar jurgen@somvzw.be. Hou zeker je laatste jaarafrekening bij de hand! Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen. 

Goedkopere energie via groepsaankoop

Met deze groepsaankoop ondersteunt de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 2 februari de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 33.000 consumenten gemiddeld 477 euro besparen op hun energiefactuur. Ook dit jaar is het doel weer zoveel mogelijk Oost-Vlamingen groene, goedkope energie aan te bieden.

MEER INFORMATIE

Gepubliceerd op maandag 23 november 2020 0 u.