Iedereen verdient vakantie

Met de feestdagen achter de rug durven heel wat mensen al dromen van de zomervakantie. Maar op vakantie gaan is niet voor iedereen evident. Net daarom biedt 'Iedereen Verdient Vakantie' daguitstappen, vakantieverblijven en georganiseerde vakanties aan. Er zijn ook leuke kampen voor kinderen.

Voor kwetsbare gezinnen is het vaak moeilijk om op vakantie te gaan. Daarom organiseert Iedereen Verdient Vakantie reizen en kampen voor deze gezinnen. Elk jaar is er een nieuw aanbod.

Snuister door vakanties en daguitstappen

Op kamp

Een aanrader voor gezinnen met kinderen is het kampaanbod. Zo is er Jeugdvakanties Duinen-Heide. Je kind krijgt dan de mogelijkheid om als monitor aan de slag te gaan.

Bekijk alle kampen

Rap op stap

Rap op Stap is een reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. Veel mensen zijn niet aangesloten bij een sociale organisatie. Net daarom bestaat Rap op Stap. Je hoeft geen lid te zijn en je hoeft geen afspraak te maken. Je stapt gewoon naar binnen! 

Je kan er zowel vakanties en daguitstappen als sport- en cultuuractiviteiten boeken. De medewerkers helpen ook met het samenstellen van een budget en het uitzoeken van geschikt vervoer.

Een Rap op Stapkantoor dichtbij jou

Gepubliceerd op donderdag 19 januari 2023 9.49 uur