Michel Goessens te gast in Cultuurcentrum

Fotograaf-muzikant Michel Goessens is te gast in Cultuurcentrum Evergem. Op 7 maart start de foto-expo ‘Brotherhood of the Boondonck Saints’. Diezelfde avond is er ook een gratis vernissage met een glaasje. Op zaterdag 23 maart is Goessens dan weer te zien op het podium met zijn ‘gasten’.

Expo: Brotherhood of the Boondonck Saints

Michel Goessens exposeert vanaf donderdag 7 maart een mooie foto-expo. Je bent welkom vanaf 19 uur op de gratis vernissage ‘Brotherhood of the Boondonck Saints’ in Cultuurcentrum Evergem. Goessens reisde in het gezelschap van Carlo Criel (Pros2) en enkele vrienden naar Kaapstad.

Hij documenteerde het dagelijks leven van de Zuid-Afrikaanse motorclub Boondonck Saints. De vriendschap tussen Carlo Criel en Kevin C. Rhodes wordt van heel dichtbij gevolgd en met respect in beeld gebracht.

De expo loopt van donderdag 7 maart tot zondag 31 maart in Cultuurcentrum Evergem. De toegang is gratis.

SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS VERNISSAGE

 

Goes en de Gasten

Op zaterdag 23 maart om 20 uur kan je Michel Goessens dan weer aan het werk zien op het podium. Hij was met z’n band al enkele keren te gast in Cultuurcentrum Evergem. Met deze voorstelling legt hij de kleine, scherpe kantjes bloot. Maar hij weet ze ook prachtig te relativeren en danst een wonderbaarlijke solo op het slappe koord tussen drama en humor. De voorstelling nodigt uit tot luisteren en tovert een lach op je gezicht.

De voorstelling duurt 90 minuten. Er is geen pauze. Tickets kosten 15 euro / 11 euro / 7,50 euro.

KOOP EEN TICKET

 

Gepubliceerd op dinsdag 19 februari 2019 19.24 u.