Landelijke gilde Doornzele

De Landelijke Gilde van Doornzele is een sociaal-culturele vereniging voor alle plattelandsbewoners.

Wij brengen mensen samen op het platteland.

Landelijke Gilden is een vereniging van mensen met een warm hart voor het platteland. Negen vrijwillige bestuursleden trekken er de kar en organiseren activiteiten voor de eigen leden en soms ook voor alle dorpsbewoners. Ben je graag onder de mensen , dan kan je er terecht voor een frisse portie amusement en samenhorigheid. Het aanbod is zeer divers. Een fiets- en wandeltocht door de velden, een aanstekelijk optreden , een bedrijfsbezoek , een bolling voor het ganse gezin , een kaarting voor beginners , .... met de Landelijke Gilde van Doornzele kan je dit allemaal meemaken. Omdat we gezelligheid belangrijk vinden, maken we graag tijd voor een babbeltje en een frisse pint.

Actief op het platteland met Landelijke Gilden.

En er is meer ! Vaak slaan afdelingen de handen in elkaar en organiseren ze activiteiten over de gemeentegrenzen heen. Een hele zomer lang kan je met Landelijke Gilden het Vlaamse platteland verkennen. Weer of geen weer, er valt altijd wel wat te beleven. De brochure Buitentips bundelt het zomer aanbod van tochten , manifestaties en open deur dagen.

Landelijke Gilden heeft ook een boontje voor mensen met een passie voor tuinieren. Elk jaar ben je tijdens het laatste weekend van juni welkom op de manifestatie Open Tuinen. De Landelijke Gilden organiseren ook voordrachten en tuinreizen. Leden ontvangen gratis het ledenblad Buiten en het magazine Nest , twee publicaties waarin heel wat info voor tuinliefhebbers is opgenomen.

Aandacht voor dorp en platteland !

De Landelijke Gilde van Doornzele zet zich in voor de leefbaarheid van Doornzele ! De schooltuin in samenwerking met Braambos , de lentebloemen op de molen , de sociale samenhang in je dorp, ... het zijn thema's waar we met z'n allen aandacht aan besteden.

 

 Contactgegevens

Adres
Doornzeelsestraat 152, 9940Evergem
T
09 253 73 12
G
0473 80 63 99
E
krist.vanherrewege@skynet.be

Contactpersoon

Van Herrewege Kristiaan