Kunstendag voor kinderen op 18 november

Hoera! Het is weer kinderkunstendag! Je kan die dag zelf als kunstenaar aan de slag in het Huis van Jef of naar het verjaardagsfeest van Rita in Cultuurcentrum Evergem - Stroming. Daarna kan je samen met Rita knutselen en spelen. Schrijf je in en reserveer je zitje!

Kunstatelier van Jef

Het huis van Jef wordt voor één dag omgetoverd tot een groot kunstenaarsatelier. Kruip in de huid van Picasso, Giacometti of Hockney. Met potlood en verf werkt je naar een echt levend model, met klei maak je een van je favoriete helden en met de iPad of tablet ontdek je een nieuwe manier om te schilderen en te tekenen.

  • Kinderen van 6 tot 12 jaar
  • Gratis
  • 18 november van 13 tot 17 uur (onthaal vanaf 12.30 uur)
  • Huis van Jef (Guldensporenlaan 32, 9940 Evergem - Ertvelde)
  • Inschrijven via www.evergem.be/vrijetijdsloket of tel. 09 218 81 71

Mijn plek / Cie O Quel Dommage 

Vandaag is het Rita haar verjaardag. Er gebeuren vreemde dingen in haar huis en er hangt een wonderlijke sfeer. Rita heeft alles perfect onder controle, maar niet voor lang. Haar verbeelding slaat op hol. Had ze nog iemand anders voor het feest uitgenodigd? Wie is ze? Wat doet ze hier? 

'Mijn plek' is een fantasierijke, visuele voorstelling, een heerlijke dialoog tussen een actrice en haar schaduw. Ook schaduwen hebben eens zin om iets anders te doen...

Na de voorstelling kan je samen met Rita en haar vrienden knutselen en spelletjes spelen.

Gepubliceerd op donderdag 18 oktober 2018 8 u.