Kruispunt Daasdonk - Bosstraat afgesloten

Op maandag 11 september gaat de derde fase van de werken in Daasdonk - Bosstraat van start. Tijdens deze fase wordt het kruispunt Daasdonk-Bosstraat -’t Hand heraangelegd. Het kruispunt wordt tot 29 december afgesloten voor het verkeer, uitgezonderd voor vergunninghouders, fietsers en voetgangers.

Bekijk de plannen

Hoe verloopt de omleiding?

Tot eind 2023 rij je om via Eeksken – Boterhoek – Bredestraat – N9 – Oostveldstraat – Eeklostraat – N456 – Weststraat – Weegse – Linde.

De bussen van De Lijn volgen ook een omleiding, zie kaartje bij Downloads (onderaan deze pagina). De haltes Eeksken, Daasdonk, Arisdonk, Molenstraat en Kouterweg worden tijdelijk niet bediend.

Wie kan er wel door?

Voetgangers en fietsers kunnen wel passeren via het kruispunt, mits de fietsers afstappen. Daarnaast kunnen ook vergunninghouders, indien mogelijk, door. 

Wat is een vergunninghouder?

Een vergunninghouder krijgt geen papieren vergunning, maar voldoet aan alle onderstaande voorwaarden:

  • De toegang is enkel geldig voor inwoners en handelaars binnen de werfzone. Ook voor bezoekers, klanten en leveranciers van deze handelaars.
  • De toegang is enkel geldig voor het bereiken of verlaten van een perceel binnen de werfzone en dit van 6 tot 22 uur.
  • De toegang kan slechts na akkoord van de aannemer en mits de rijweg voldoende berijdbaar is.
  • Enkel met toestemming van de aannemer kan u een voertuig parkeren binnen de werfzone.
  • De werfzone is enkel op eigen risico berijdbaar. Niemand is dus aansprakelijk voor schade aan een voertuig.

Opgelet!

Onze buren uit Kaprijke starten binnenkort met rioleringswerken in de Gravin M. d'Alcantaralaan en Antwerpse Heirweg. Het verkeer dat via Zwaantje, Singel, Lembeke en de Zoutweg naar Waarschoot wil, zal de komende maanden moeten omrijden via de N9. Hou daar ook rekening mee!

Meer info op de website van Aquafin.

Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 15.34 uur