Kom chillen in een vliegtuigstoel

Van 15 november tot 22 januari vlieg je in Bibliotheek Evergem mee met Titanic Airlines. Vlij je neer in de vliegtuigstoel, zet de koptelefoon op en luister naar Jack en Rose die naar New York vliegen. In november en december is er op woensdag en zaterdag ook koffie met gebak voor de Warmste Week.

Jack Dawson en Rose DeWitt Bukater reizen anno 2018 niet met de Titanic maar per vliegtuig naar New York. Hoe verandert hun relatie nu de reisduur tussen Europa en de VS drastisch is verkleind? Kan liefde bloeien als je zeven uur lang naast elkaar zit geprangd, zonder beenruimte?

Club Jaecques ontwikkelt dit verhaal als hoorspel: intiem, puur auditief en zo bevrijd van elke vorm van visuele opdringerigheid. Anders dan bij een podcast staat niet de informatie centraal, maar de verbeelding, gestuurd door een fictioneel narratief en ondersteund door muziek en bruitage.

Extraatje voor de Warmste Week

In november en december is er op woensdag en zaterdag ook koffie en gebak. Terwijl je wacht of als je naar het verhaal luistert, kan je koffie drinken en een stukje gebak eten. Je vrije bijdrage gaat naar De Warmste Week.

BEKIJK DE OPENINGSUREN

Gepubliceerd op dinsdag 12 november 2019 10.12 u.