Jongerenproject Yugen zoekt vrijwilligers

Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge (PCGS) heeft naast een werking voor volwassen ook een jongerenafdeling. Jongeren van 12 tot 18 jaar kunnen er onder andere via het project ‘Yugen’ in dag- of nachtopname komen. PCGS zoekt enthousiaste vrijwilligers om de ateliers een boost te geven.

Yugen is een plek waar ontmoeting, ervaring en samenleven centraal staat. De vrijwilligers en patiënten gaan samen op zoek naar vastgelopen processen, interesses en talenten. Heb je een hart voor dieren, tuinieren of muziek én ook voor jongeren? Dan ben jij de geknipte vrijwilliger! Je vertrekt vanuit je eigen passie en wekt zo de interesse van de jongeren. Je doet dit op de dagen die jou passen.

Interesse? Kom langs voor een verkennend gesprek, bel naar T 09 358 05 58 of spring eens binnen in één van de ontmoetingscafés. Die vinden tweewekelijks plaats op vrijdag, van 15 tot 16 uur in de Dagafdeling (Langendam 1B). Ook buurtbewoners, patiënten, vrienden, familie … zijn welkom op die cafés. Sfeer en gezelligheid staan centraal.

MEER OVER PCGS

Gepubliceerd op donderdag 8 september 2022 10 uur