Jobbeurs voor Evergemse bedrijven

Gemeente Evergem, de Adviesraad Lokale Economie, VDAB en North Sea Port Talent organiseren op 12 september een jobbeurs in Evergem voor lokale werkgevers. Deze jobbeurs is niet enkel een waardevol platform voor wie op zoek is naar een job, maar ook een ontmoetingsplaats voor potentiële werknemers.

Evergem zoekt talent

De jobbeurs staat open voor diverse sectoren, maar richt zich voornamelijk op de industrie- en logistieke sector. Daarnaast komen er in deze periode veel afgestudeerden op de arbeidsmarkt. Een jobbeurs is dan de ideale omgeving om de die markt te verkennen.

Praktisch

De locatie van de beurs is in het industrieterrein De Nest, meer bepaald in Collitax. Deze plek is niet enkel makkelijk bereikbaar met de auto of fiets, maar ook met de bus. Lijn 55 stopt op 500 meter van de locatie. De bereikbaarheid is alvast geen drempel voor geïnteresseerden om een kijkje te komen nemen.

  • donderdag 12 september
  • 14 tot 19 uur
  • Collitax (Finlandstraat 1, 9940 Evergem)

Interesse

Ben je op zoek naar gemotiveerd personeel? Schrijf jouw bedrijf dan in voor woensdag 31 juli. Deelname is gratis, een standplaats, broodjes en drank zijn inbegrepen.

INSCHRIJVEN

Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 0 uur