Florette INMIND

Wat doe ik? 

Florette INMIND brengt vrouwen terug dichter naar hun authentieke zelf door middel van Human Design en spiegelcoaching met hun hond. Ook geeft ze Human Design Homeparty's aan huis zodat iedereen de tools heeft om volgens zijn authentieke zelf te leven. Wil jij samen met je hond op ontdekkingsreis naar je kern? Naar een gelukkiger leven met meer liefde en meer verdraagzaamheid. Dan kan ik je helpen. 

Gratis ontdekken wat mijn visie is?

Mijn podcast geeft je een beeld van mijn visie in de omgang met je hond want ik ben ook een gediplomeerd hondengedragstherapeut. Maar ik ga ook verder dan de tips and tricks over samenleven met honden, het gaat over hoe wij kunnen leren van onze dieren, over emoties, trauma's en alles wat bij een bewust leven komt kijken.
INMIND De Podcast - Luister zeker!

Ook heb ik enkele artikelen op mijn blog staan met gratis advies en vind je regelmatig tips op mijn Instagram account.

Wie ben ik?

Mijn naam is Florette, mijn verhaal begint in 2019 met een zware depressie.

(Eigenlijk begint het nog veel vroeger om verscheidene gebeurtenissen die me deden geloven dat ik mijzelf non-stop moest bewijzen, maar dan gaan we iets te ver.)

Ik voelde me leeg, opgebrand en dacht dat ik beter kon sterven om alles te laten ophouden. Ik geraakte niet meer uit bed en soms kon ik me er zelfs niet toe zetten om te gaan plassen. Mijn leven stortte in en ik snapte niet waarom ik hier was. Wat was mijn nut in het leven? Om mijn eenzaamheid wat dragelijker te maken, wilde ik een hond. Een beste vriend, iemand die me uit mijn put zou trekken en waarmee ik alles samen kon doen. Plezier kon maken. Heel het proces, de zoektocht naar een hond gaf mijn zelfwaarde nog een diepere deuk want blijkbaar was ik op veel plaatsen niet goed genoeg om een hond in huis te nemen. Naïef keerde ik naar een thuisnestje dat verdoken broodfok bleek te zijn en nam ik Ragna mee naar huis. Veel te jong, ziek en zonder enig idee van haar achtergrond.

Mijn droom kwam niet uit, Ragna was handenvol werk, sliep niet, viel ons aan en was bang van alles. Onze relatie ging van kwaad naar erger, ik zakte dieper en dieper. Op een gegeven moment twijfelde we of we haar zelfs konden houden, nadat ik hysterisch op de vloer zat te huilen in het midden van de nacht met een pup die niet wilde stoppen met bijten.

Toen zochten we hulp, iemand die ons liet zien wat Ragna wilde zeggen, wat ze nodig had. Ze maakte ons duidelijk dat we Ragna probeerden te veranderen, maar dat we haar eigenlijk moesten aanvaarden zoals ze was. De eerste puzzelstukjes begonnen te vallen en in onze relatie veranderde heel wat. Ik was gebeten door het hondenvirus, begon te studeren en kon niet meer stoppen. Eventjes verloor ik zo de weg, want dit maakte dat ik opnieuw opgeslokt werd door de wereld van gedragsverandering en vergat dat gedrag niet veranderd moest worden, maar aanvaard. 

Door met Ragna bezig te zijn, zag ik wat plots alles dat niet klopte aan onze wereld en op hoeveel gebieden onze maatschappij eigenlijk achterstevoren in elkaar zit. Altijd gefocust op prestatie, druk en verwachtingen terwijl dit net zorgde dat mensen zoals ik en honden zoals Ragna bezweken. In heel dit proces werd ik liever voor mijzelf en voor haar. Maar de echte doorbraken kwamen toen ik begon te werken als hondengedragstherapeut en spiritualiteit terug op mijn pad kwam.

Tijdens mijn begeleidingstrajecten lag de focus bij mijn klanten altijd op het gedrag van de hond veranderen en vaak werd mijn visie hier in niet juist begrepen. Uiteindelijk ging ik mee in het verhaal van de mensen, omdat ik wilde helpen, ook al voelde dit vaak niet correct.

Ondertussen weet ik wat de missing link is, de zoektocht naar jezelf. Want alles in de wereld is verbonden en het is niet mogelijk om diep in verbinding te gaan met andere, als je de verbinding met jezelf niet vindt. En zo is Florette INMIND geboren in haar huidige vorm. Ik breng mens en hond dichter bij hun kern door Human Design, Animal Design en spiegelcoaching. We gaan samen voor de spiegel staan en in de ogen kijken wat er moet gebeuren. We gaan de vragen stellen en beantwoorden. Vragen die je probeert te ontwijken en zo gaan we echt aan de slag met aanvaarden. Zelfs de lelijkste kanten van onszelf mogen omarmt worden en zolang we met eerlijkheid in dit proces staan, gaan we verandering zien.

Mijn certificaten

- Mammalian Design Matrix (Human Design voor dieren)
- Human Design Reader: Rachel Boreas
- David Pithie: Opvoeden uit verbondenheid
- De Bolster Academy: Hondengedragsbegeleider specialisatie probleemgedrag
- The school of canine science: Canine Science Behaviourist

Wie help ik?

Ik ben hier voor krachtige vrouwen te helpen. Die voelen dat er meer zit in het leven, die samen met hun dier een nieuwe weg willen inslaan naar meer voelding, meer geluk en een leven willen opbouwen waarbij ze trouw blijven aan zichzelf. Vrouwen die lagen van zichzelf willen afpellen en zo willen ontdekken wat er in de kern overblijft. 

Hoe contacteer je me best?

Ga naar mijn website, kijk of mijn aanbod je aanspreekt en boek een gratis kennismakingsgesprek. Dan kunnen we samen kijken of we een match zijn.

Contactgegevens

Adres
Kuitenbergstraat 31, 9940Evergem
E
welkom@florette-inmind.com
W
https://florette-inmind.com
Handelsregister
0778.937.912
Organisatietype
Human Design coaching voor mens en dier

Contactpersoon

Vervloet Florette

Openingsuren

Op afspraak