INMIND Hondencoaching

Wat doe ik? 

INMIND Hondencoaching helpt hondenouders kritisch nadenken over druk en verwachtingen en rijkt tools aan om intuïtief op te voeden. Dit zorgt voor een diepe band, en het voorkomen of verminderen van gedragsproblemen op een natuurlijke manier.

Gratis ontdekken wat mijn visie is?

Ik heb een podcast met tips and tricks, wekelijks op woensdag een nieuwe aflevering.
INMIND De Podcast - Luister zeker!

Ook heb ik enkele artikelen op mijn blog staan met gratis advies en vind je regelmatig tips op mijn Instagram account.

Wie ben ik?

Hey, mijn naam is Florette! Op de foto’s zie je Ragna, de start van mijn passie voor honden. Ik heb zelf ondervonden hoe het algemene idee over honden en slecht advies ervoor kunnen zorgen dat je flink in de problemen komt.

Voor mij lag alles in de opvoeding van de hond. Als je ervoor zorgt dat je de hond beloont op de juiste moment en straft op andere momenten komt alles goed en krijg je de perfecte hond. Oh, wat was ik fout. Natuurlijk ben ik ook naar de klassieke hondenschool gegaan waar ze mij gingen helpen met discipline. Want je hond moet toch gewoon luisteren?

Helaas heeft dat voor heel wat problemen gezorgd en ben ik toen op zoek gegaan naar wat wel werkte. Gelukkig zijn we vrij snel terecht gekomen bij een goede honden gedragsbegeleider, die mij en mijn vriend het licht heeft laten zien. Nu ben ik enkele opleidingen en talloze cursussen verder en heb ik de nodige kennis vergaard om ook andere mensen te helpen in deze situatie.

Ik wil bijdragen om alle ouderwetse kennis en verhalen uit de wereld te helpen en het leven van de honden in onze huizen te verbeteren. Ik werk volgens de connectiemethode waarbij mindfullness aan de basis ligt. Dit in combinatie met het leren lezen van hondentaal en terug in je eigen kracht te komen staan zorgt ervoor dat de relatie met je hond sterk verbeterd en gedragsproblemen natuurlijk verminderen.

Mijn certificaten

- De Bolster Academy: Hondengedragsbegeleider specialisatie probleemgedrag
- David Pithie: Opvoeden uit verbondenheid
- The school of canine science: Canine Science Behaviourist

Wie help ik?

Iedereen die zich kan vinden in mijn visie. Die op een gelijkwaardige manier met hun hond wilt omgaan. Mensen die willen kijken naar hun hond als een volwaardig gezinslid. Ik kan je helpen met puppy opvoeding en puppy training en ook met oudere honden die gedrag vertonen waar je onzeker door wordt. 

Hoe contacteer je me best?

Ga naar mijn website, kijk of mijn aanbod je aanspreekt en boek een gratis kennismakingsgesprek. Dan kunnen we samen kijken of we een match zijn.

Contactgegevens

Adres
Kuitenbergstraat 31, 9940Evergem
E
florette@inmind.dog
W
inmind.dog
Handelsregister
0778.937.912
Organisatietype
Hondencoaching, training & puppyklassen

Contactpersoon

Vervloet Florette

Openingsuren

Op afspraak