Ida van Dril & Michiel Schreuders - De Rattenvanger (Nederland)

Voor kinderen van 6 tot 11 jaar en hun familie. 

In kader van de Culturele Veertiendaagse.

Aan de rand van het dorp Hamelen woont Luca. Van afgedankt afval maakt hij de mooiste dingen. Als er maar muziek uit komt. Van oud ijzer maakt hij een magische fluit. Zodra hij daarop speelt verzamelen alle ratten zich om te luisteren. Adelien het liefje van Luca is schoonmaakster en haar rattenvriendje Barry helpt haar daarbij.

Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Dus alle mensen doen mee want de burgemeester is fantastisch en een schone stad, wie wil dat nu niet? Ook Adelien raakt in de ban van de burgemeester. 

Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Als hij opendoet, staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. Een spannend avontuur begint ...

‘De Rattenvanger’ is een spannend en magisch, hedendaags sprookje over moed, verleiding en anders durven zijn. Met livemuziek, poppenspel en heel veel humor.

Ze wonnen met hun vorige voorstelling ‘Joris en de Draak’ die ook bij ons te zien was in 2017, de prijs voor de beste familievoorstelling (Het Gouden Eitje) van de Parade. 

Duur

60 minuten - geen pauze. 

Bezetting

Ida van Dril (spel), Michiel Schreuders (spel, muziek, composities), Fred Delfgaauw (regie)

www.idavandril.nl 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Vriendenprijs: 7 / 5 euro (-26 jaar)

Waar

Inschrijven

Organisatie

Cultuurcentrum Evergem