Handwerkclub Ertvelde 'De Sjettebollekes'

De SJETTEBOLLEKES, de handwerkclub van Ertvelde!

Wil je graag 2x per maand handwerken aan je eigen werkje? Wil je graag gezellig samen met andere geïnteresseerden haken, breien, borduren? Ken je nog niet zoveel, maar wil je wel de eerste stappen zetten in het handwerkleven? Dat kan! Ben je al gevorderd? Kom gerust langs, breng je werkje mee, leer andere Sjettebollekes kennen, en bied misschien een beetje hulp aan de starters… Er is geen lesgeefster aanwezig: we helpen elkaar! Jong leert van oud, oud leert van jong. Jong pikt ideetjes bij oud, oud pikt ideetjes bij jong…

Wij komen telkens samen van 19 tot 22u, elke 2e en 4e maandag van de maand. En dit gaat allemaal door in Eetcafé Bavo, Holstraat 7 te Ertvelde, waar we samen zullen zitten in een gezellige hoek van de zaal. Bij Eetcafé Bavo kun je gezellig van een consumptie genieten.

Kun je een avond niet komen, geen probleem, dan kom je de volgende keer.

Er wordt geen lidgeld gevraagd, geen verplichtingen om dit of dat te maken, alles op gemoedelijke basis, heel gezellig!

Bij ons is er geen bestuur en is alles vrijblijvend. De voorwaarde om deel te nemen aan de activiteit is een glimlach en goed humeur meebrengen.

Dus... Iedereen is welkom bij handwerkclub De Sjettebollekes. Je hebt geen lidkaart nodig, maar toch graag een seintje als je erbij wilt zijn.

De kerngroep van de SJETTEBOLLEKES heten iedereen, jong en oud, die graag wil handwerken, van harte uit.

Contactgegevens

Adres
Engelenhof 8, 9940Evergem (Ertvelde)
E
linda.moens@telenet.be

Contactpersoon