Handbalclub Evergem

Handbal, een dynamische sport voor mensen met passie!

Handbal: Snel, Dynamisch, Verrassend, Effectief. Een sport voor iedereen

Handbal is een flitsende sport voor meiden en jongens die van actie houden. Bij handbal kun je alleen maar winnen als je goed samenspeelt met je teamgenoten. Je moet als handballer wel tegen een stootje kunnen, want bij handbal is lichamelijk contact toegestaan. Toch zal je merken dat de spelers tijdens de wedstrijden sportief met elkaar en de tegenstander omgaan. Duwen, trekken en schelden zal de scheidsrechter niet toestaan.

Een handbalteam bestaat uit zes veldspelers en een keeper. Er mag onbeperkt gewisseld worden, zodat alle spelers aan een wedstrijd kunnen meedoen. Handbal is een continu aanval- en verdedigingsspel. Het wisselen van de aanval naar de verdediging zorgt ervoor dat handbal een spectaculaire en aantrekkelijke sport is voor spelers en publiek.

Handbalclub Evergem is er ook voor jou!

Zowel jeugdspelers (jongens & meisjes van 6 tot 17 jaar) als volwassenen (18+) zijn steeds van harte welkom op onze trainingen.  

Alle jongeren zijn steeds welkom op onze trainingen. Inschrijving bij de club is pas nodig na een 4-tal ‘proef-trainingen’. Kom gerust eens vrijblijvend kennismaken!

ZIE ONZE OFFICIELE WEBSITE VOOR ALLE NODIGE INFO

ZIE OOK ONZE FACEBOOKPAGINA