Groepsactie stookolietanksanering, prijzen geldig tot 31 oktober

Plan je een omschakeling van stookolie naar aardgas of een andere warmtebron? Ben je al omgeschakeld, maar is je stookolietank nog niet gesaneerd? Wegens groot succes werd de groepsactie stookolietanksanering verlengd. Vraag een persoonlijke offerte aan en geniet van de bijzondere voorwaarden.

Waarom saneren?

De milieuwetgeving bepaalt dat elke tank die buiten gebruik wordt gesteld geledigd, gereinigd en verwijderd of opgevuld moet worden door een erkend tanktechnicus. Oude stookolietanks bevatten vaak nog olieresten en kunnen roesten en doorlekken. Dit houdt een ernstig risico in voor bodem en grondwatervervuiling. Bij de verkoop van je woning moet je daarom met een attest kunnen bewijzen dat je tank correct werd gesaneerd. Een niet-gesaneerde tank houdt ook een financieel risico in want de eigenaar moet instaan voor de kosten van bodemsanering.

Samen saneren!

Om de kosten zo laag mogelijk te houden startte Veneco met een groepsaankoop. Deze actie loopt nog tot 31 oktober 2019. Je kan een persoonlijke offerte aanvragen bij All-in Tank Service of bellen naar T 0800 111 24.

De algemene voorwaarden voor de groepsactie kan je raadplegen op de website van Veneco.

Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2019 10.28 u.