Gratis rondvaarten in North Sea Port tijdens Gentse Feesten

North Sea Port organiseert ook dit jaar tijdens de Gentse Feesten zijn traditionele rondvaarten in Gent. Van zaterdag 20 tot en met zondag 28 juli 2019 vaart het havenjacht 'Jacob van Artevelde' maar liefst drie keer per dag uit.

In totaal kunnen 2.500 passagiers vanop het water het Gentse deel van binnenuit beleven. De rondvaarten zijn helemaal gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht.

Vertrek aan de Rigakaai

De ‘Jacob van Artevelde’ vertrekt aan de Rigakaai (tegenover ‘Weba’ en ‘Decathlon’) in Gent. De rondvaarten vinden dagelijks plaats om 10.30 uur, 13.30 uur en 16 uur. De trip duurt anderhalf uur. Tijdens de rondvaart geeft een gids uitleg over de haven en over wat er op de kaaien en het water te zien is. Per rondvaart kunnen er 90 passagiers aan boord. In totaal zullen zo bijna 2.500 passagiers het havengebied ontdekken.

Reserveer je plaats

De rondvaarten zijn gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. Dat kan online via www.northseaport.com/gentsefeesten en telefonisch via T 09 210 10 10. Per reservatie kan je maximum 6 personen inschrijven.

Het jacht is moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Meer info vind je op www.northseaport.com

Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2019 11.13 u.