Grasp digitale marketing & webdesign

HOSTING & DOMEIN

Wij adviseren bij het kiezen en zorgen voor de registratie van uw domeinnaam. Daarnaast kijken we ook welke hosting het best aansluit bij uw behoeften.

WEBDESIGN & -ONTWIKKELING

We ontwerpen en ontwikkelen uw website volgens de laatste normen. Volledig aangepast voor zowel mobiele apparaten, als weergave op pc of laptop. Ook alle aspecten m.b.t. veiligheid, privacy en updates nemen wij op onze rekening. U kan zich in alle rust focussen op de kerntaken van uw onderneming.

MARKETING & BRANDING

Wenst u extra in de kijker te staan of speciale acties verkondigen? Wij analyseren op welke manier u hiermee de beste resultaten haalt. Of dit nu over een Facebookpagina gaat, uw zoekresultaten in Google, uw aanwezigheid op AirBNB, Pinterest, Linkedin of Instagram; wij zetten u graag op weg naar uw online presentatie.

OPLEIDING & ONDERSTEUNING

Ook na de oplevering van uw website blijven wij u ondersteunen door het dagelijks opvolgen van de backups en beveiliging van uw website, het geven van opleidingen en het beantwoorden van al uw vragen. Wij controleren de werking van uw website op geregelde tijdstippen en krijgen ook automatisch bericht wanneer er toch iets niet zou lopen zoals gepland.

Contactpersoon

Deweirdt Tim

Openingsuren

Op afspraak