Geef je mening over de Buitenschoolse Kinderopvang

Op schooldagen is er steeds Buitenschoolse Kinderopvang van 7 tot 18 uur op alle basisscholen in Evergem. We weten graag wat er bij de Evergemnaren leeft en streven naar kwaliteitsvolle opvang. Daarom horen we graag jouw mening over de opvang via een korte enquête.

Gemeente Evergem voorziet op 15 locaties opvang voor en na school. Op elk van deze locaties staan verschillende kinderbegeleidsters steeds paraat om kwaliteitsvolle opvang te voorzien voor alle kinderen. Het doel van deze enquête is om de mening te kennen van zoveel mogelijk ouders en kinderen. Op die manier komen we te weten wat al goed is aan de opvang, maar ook waar nog werk aan is. Op basis van de resultaten verbeteren we de opvang en bouwen we deze verder uit. Geef je ons een duwtje in de juiste richting?

VUL DE ENQUÊTE IN

Resultaten bekend in januari

De resultaten van de enquête worden verwerkt per opvanglocatie. In januari lichten we deze toe. Per opvanglocatie voorzien we grote affiches waarop je goede punten en werkpunten kan noteren. Hoeveel sterren scoort jouw opvanglocatie? Je leest hierover meer in een volgende editie van de Burggrave en via de nieuwsbrief @jef.

Gepubliceerd op woensdag 25 september 2019 11.20 u.